Werkplaats


Algemene techniek


Het is vanzelfsprekend dat de door ons verkochte machines en tractoren in ons eigen werkhuis van de nodige zorgen en onderhoud kunnen worden voorzien.Ook andere merken zijn steeds welkom en het doel van ons werkhuis is elke klant naar tevredenheid en persoonlijk van dienst te zijn.

workplace

Storti


We hebben al jarenlang een goede relatie met de firma Farmstore, de Nederlandse firma en tevens invoerder van het voerwagenmerkt Storti. Niet enkel doen wij verkoop en reparatie van nieuwe voermengwagens.

Wij werken tevens samen met Farmstore om de tweedehandswagens nieuw leven in te blazen zodat deze oerdegelijke wagens gemakkelijk nog een ronde meekunnen. Ze worden in ons werkhuis technisch weer in orde gezet en vertrekken zo naar alle delen van de Benelux.

workplace workplace

Gps Opbouw


Steeds vaker wordt er gekozen om gebruik te maken van rijden of werken via gps. Via New Holland werken wij samen met. Trimble Deze systemen worden in eigen werkhuis opgebouwd met de nodige service en uitleg achteraf.

workplace

Motordiagnose


Omdat wij steeds meerdere merken onderhouden, hebben we recent geinvesteerd in nieuwe software paketten. Zodat we ook uw merk tractor of kraan kunnen uitlezen en de foutcodes kunnen achterhalen en oplossen.

workplace

Het persen van hydraulische leidingen


Samen met de bouw van ons nieuwe magazijn, begin 2019 hebben we ook een nieuw hydraulieklokaal en nieuwe pel machine geistalleerd. We kunnen nu in en uitwendig pellen wat voor de steeds steviger wordende slangen geen overbodige luxe is. Ook blijven we ons assortiment hulzen en koppelingen uitbreidden zodat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen verder helpen.

workplace


Constructie


Ook voor aanpassingen of constructie op maat van de klant kan je in ons team terecht. De klant komt met een wens of probleem en samen met hen wordt aan een oplossing gedacht.

workplace workplace
workplace workplace
workplace